• luontaistukku

Turvallista ja sertifioitua laatua

Luontaistukku tarjoaa korkeinta mahdollista laatua - suoramyyntihintaan.

 

Luotettavimmat tavarantoimittajat

Käytämme ainoastaan kansainvälisellä vertailussa arvostetuimpia ja luotetuimpia suuria suomalaisia tai eurooppalaisia toimittajia, jolloin laadunvalvonta kulkee siihen täysin erikoistuneiden yritysten kautta.

Laadukkaimmat raaka-aineet

Haluamme tehdä asiat todella hyvin ja tuotteidemme laatu on mielestämme tärkein referenssimme. Olemme valinneet tuotteisiimme parhaimpia raaka-aineita ja tiedämme aina myyvämme markkinoiden turvallisinta ja korkeinta laatua.

Kansainväliset laatusertifikaatit

Ravintolisämme valmistetaan noudattaen alan korkeimpia laatustandardeja. Ravintolisämme ovat GMP-sertifioituja. Luomusertifioituna toimijana pystymme myös varmistamaan luomutuotteiden osalta puhtaimman ja turvallisimman laadun.

Suomalaiselle kuluttajalle

Tuotteemme ovat suunniteltu suomalaisen kuluttajan tarpeisiin hyödyntäen useiden suomalaisten sekä kansainvälisten huippuasiantuntijoiden tieteellisiä tutkimuksia sekä vuosien käytännön kokemusta.

Tyytyväiset asiakkaat

Tarjoamme ainoastaan korkealaatuisia, tutkittuja ja turvallisia vaihtoehtoja hyvinvointisi turvaamiseksi. Olemme huomanneet, että usein asiakkaamme suosittelevat meitä ystävilleen ja tilaavat vielä vuosienkin jälkeen meiltä.

Ylivoimainen hinta-laatu -suhde

Myymällä tuotteita suoraan kuluttajille pystymme kilpailemaan niin hinnalla kuin laadulla. Tästä syystä väitämme pystyvämme tarjoamaan parasta laatua ja edullisimpaan hintaan.