Koivusokeri 250g

6,90 €
(27,60 € / kg)

Saatavuus: Loppu varastosta

Koivusokeri (Xylitol) on maailman ainoa makeutusaine, jolla tiedetään olevan suoranaisia terveysvaikutuksia. Koivusokeria on erittäin helppo käyttää korvaamaan perinteistä sokeria: sillä on sama rakenne, muoto sekä annostelu kuin tavallisella sokerilla.
 • Toimituskulut vain 2,99€
 • Yli 50€:n tilaukset rahtivapaasti
 • Tilaukset perillä 2-4 arkipäivän sisällä

Luontaistuotteet edullinen hinta netistä

Tuotekuvaus

Koivusokeri (Xylitol) on maailman ainoa makeutusaine, jolla tiedetään olevan suoranaisia terveysvaikutuksia. Koivusokeria on erittäin helppo käyttää korvaamaan perinteistä sokeria, koska sillä on sama rakenne, muoto sekä annostelu kuin tavallisessa sokerilla. Koivusokerin maku vastaa tavallisista sokeria, jonka lisäksi siihen kuuluu miellyttävän raikas jälkimaku. Koivusokeri sopii erinomaisesti myös leivontaan.

Koivusokeri nostaa todella maltillisesti verensokeria, jonka tähden se sopii myös useimmille diabeetikoille. Koivusokerin glykeeminen indeksi on 7 kun taas valkoisen sokerin 68. Koivusokeri ei sisällä ollenkaan imeytyviä hiilihydraatteja, joten se on mainio makeuttaja myös vähähiilihydraattisia ruokavalioita nuodattaville.

Xylitolin hammasterveyttä edistäviä vaikutukset ovat lähes kaikille tuttuja. Tutkimusten mukaan parhaat vaikutukset saadaan nauttamilla pieniä määriä (5-10g) useasti päivässä. Näihin määriin on xylitolipurukumilla on hankala päästä. Xylitol on luonnontuote ja sitä pidetään täysin turvallisena makeuttajana. Useimpien ihmisten vatsa sietää koivusokeria mainiosti. Mikäli xylitol -valmisteet eivät aiheuta sinulle laksatiivisia ongelmia, niin tässä on sinulle mitä mainio investointi terveyteesi sokerin korvikkeeksi.

Annostus

Makeus verrattuna tavallisen sokeriin 1:1.
Joidenkin vatsa sietää koivusokeria ilman minkäänlaisia ongelmia, jotkut voivat käyttää maltillisesti kun taas toisten vatsa ei siedä koivusokeri ollenkaan.
Sopii erityisen hyvin leivontaan, ei kuitenkaan nostata kuten perinteinen sokeri.

Tuotetiedot

Ravintosisältö

Ravintoarvot / 100g
Energiaa 0g
Rasvaa 0g
- josta tyydyttynyttä 0g
Hiilihydraatteja 0g
- josta sokereita 0g
Proteiinia 0g
Suola 0g
Ravintokuitua 0g

Ainesosat100% suomalainen koivusokeri
AlkuperämaaSuomi
Parasta ennenEi

Kokemuksia

5
3arvostelua
5 +
3
4 +
0
3 +
0
2 +
0
1 +
0
Kerro omasta kokemuksestasi
Katso kaikki arvostelut
Kokemuksia tästä tuotteesta - mihin tuote auttaa tai on auttanut
 • 0 / 0 koki, että tästä arviosta oli apua.

  Hyvä hampaille

  Käytän xylitolia monta kertaa päivässä. Otan suuhun ruoan jälkeen ja pidän suussa kymmenen minuuttia. Katkaisee happohyökkäyksen. Käytän myös leivonnassa, sillä siitä tulee hyvä maku.

  Kommentti
  Oliko tästä arviosta apua?
 • 0 / 0 koki, että tästä arviosta oli apua.

  Vakiotuotteita

  Koivusokeri ja Himalajan vuorisuola kuuluu myös meidän perheen vakiotuotteisiin, antaa ruualle pehmeämmän ja täyteläisemmän maun ja ovat myös terveellisempiä. :) :)

  Kommentti
  Oliko tästä arviosta apua?
 • 0 / 0 koki, että tästä arviosta oli apua.

  Turvallinen koivusokeri

  Koivusokeri :) Ainoa makeutusvaihtoehto joka on 100% turvallinen

  Kommentti
  Oliko tästä arviosta apua?
Katso kaikki arvostelut